Відома російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дражнити користувачів своїми відвертими фото в купальнику.

Зірка вирушила відпочивати в своє вже улюблене місце - на Мальдіви. По можливості Волочкова вибирається туди два рази на рік. Примітно, що компанію в цій подорожі їй склав коханий чоловік Олег, з яким три місяці тому вона оголосила шанувальникам, що розлучилася.

Волочкова в стрінгах показала, в чому її проблема з коханцем, фото: Instagram.com/volochkova_art

Однак, як з'ясувалося, вони відновили свої стосунки і навіть вирушили разом відпочивати. Правда показувати в соціальних мережах обличчя свого чоловіка Волочкова як і раніше не поспішай. Лише одного разу вона трохи засвітила його на одному зі знімків, пообіцявши, що в недалекому майбутньому представить чоловіка у всій красі.

А поки артистка пропонує користувачам помилуватися її принадами на нових фото. Так, на своїй сторінці в Instagram Анастасія Волочкова поділилася черговим знімком в купальнику.

Судячи з усього, знімок вона не стала обробляти в спеціальній програмі, ретушуючи якісь нерівності. Тому на фото ноги Волочкової виглядають природно, так, як у більшості жінок. У підписі до даного посту зірка подякувала своєму чоловікові за прекрасні кадри.


Також варто відзначити, що за словами Волочкової, вона на сьомому небі від щастя, перебуваючи в розкішному місці в компанії бойфренда.


Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова розповіла про "золоті руки" свого друга, на ім'я Артавазд.

Також наш портал повідомляв, що учасниця "Холостяк-11" показала сміливий трюк біля басейну. Вийшло не гірше, ніж у Волочкової.

Нагадуємо, що актриса Христина Асмус без одягу показала справжню розтяжку.