Відома українська співачка Оля Полякова здивувала новою публікацією в соцмережах.

Артистка є активним користувачем Instagram, де за нею стежить понад 2 млн осіб. Заради підтримки інтересу до своєї персони Полякова стала все частіше там ділитися і особистими кадрами, а не тільки робочими. Так, наприклад, останнім часом стрічка в Instagram зірки прям рясніла її відвертими фото з відпочинку.

збуджена Полякова показала, як пестить кісу-кісуню, фото: Караван

Відомо, що Оля Полякова відпочивала в Туреччині з усією своєю сім'єю, про що власне свідчать її ж фото. Однак знаменитість встигла повернутися з відпустки, але стрічку продовжила оновлювати.

Зокрема, в Instagram Stories Олі Полякової з'явилися цікаві відео, на яких зображені маленькі кошенята. За словами співачки, вона збирається їх забрати додому і відгодувати. Так що, судячи з усього, ми ще не раз побачимо їх на сторінці зірки.


Варто відзначити, що раніше Оля Полякова неохоче ділилася особистими кадрами, особливо зі своїми дочками. Але, можливо, тепер, коли дівчатка підросли, вони і стали частіше з'являтися на сторінці у зіркової матері в Instagram.

До слова, свою молодшу дочку, Алісу, Полякова показує не так часто, як старшу Марію. Маші в цьому році виповнилося 16 років і в цьому віці вона вже готова скласти конкуренцію своїй мамі. На відпочинку обидві демонстрували свою фігуру в купальниках, ніби змагаючись між собою.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова підтримала Ані Лорак, розповівши про аналогічну "пропозицію" Костянтина Меладзе. Маються на увазі недвозначні натяки продюсера в обмін на просування по кар'єрних сходах.

Також наш портал повідомляв, що дочка Олі Полякової здалася не в кращому вигляді на вулицях Києва, заінтригувавши користувачів.

Нагадуємо, що співачка Оля Полякова розлютила мережу своєю дивною паскою.