Користувачів мережі здивувало святкування Великодня шахтарів на Донбасі.

Так, мова йде про шахтарів, які живуть на непідконтрольній Україні території. Вони теж відсвяткували Великдень, правда на їх столах замість делікатесів були паски з хлібних шматків і шашлики з курячих лап. Про це пише "РБК-Україна".


Справа в тому, що багато гірників "ДНР" залишилися без зарплати перед тривалими травневими святами. Але ж і без того деякі сім'ї не мають фінансової можливості накрити собі стіл з хорошими продуктами.

Самі шахтарі висміяли дану ситуацію, показавши те, що вони збираються подати на стіл замість шашлику. Так, вони поділилися своїм особистим ноу-хау, продемонструвавши на камеру рецепт смаження курячих лап на вугіллі.


Варто відзначити, що всі відразу зрозуміли, що чоловіки таким чином жартують. Однак за представленими знімками ховається обурення гірників тим, що їх залишили без зарплат у свята.

З боку відповідальних за це, це було необачно. Так би мовити, чиновницькою мовою, колір соціальної напруженості - червоний.

До слова, цього року Великдень відзначався 2 травня. Незважаючи на заклик уряду до українців залишатися в цей день вдома або хоча б відвідувати храми, дотримуючись карантинних обмежень, багато знехтували цим проханням. Так, люди, в храмах, були помічені без масок, а ще мало хто пам'ятав про необхідність тримати дистанцію між один одним в 1,5 метра.

Не виключено, що в кінцевому підсумку все може привести до чергового сплеску захворюваності коронавірусом.

Раніше "Hyser" писав про те, що українські музиканти виконали композицію до Великодня 12 мовами світу.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про травневі пертурбації.

Нагадуємо, що юні дівчата влаштували незвичайну вечірку на Великдень.