У Києві кілька дівчат вирішили, так би мовити "хайпонути", на своїй потворній поведінці в церкві.

Зокрема, вони прийшли в храм на Великдень, де курили електронні сигарети і задували свічки. Все, що відбувається дівчата знімали на відео, яке потім виклали в мережу. Про це пише "Апостроф".

юні дівчата влаштували незвичайну вечірку на Великдень, фото: Telegram-каналі Київ зараз

Варто відзначити, що все це можна було спостерігати у церкві Різдва Христового на Подолі. Зі слів очевидців, дівчата зайшли до церкви і стали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети, знімаючи все на камеру.

Така поведінка юних блогерок обурила навіть не особливо віруючих людей, на думку яких, поведінка дівчат була неадекватною і низькою.


Примітно, що користувачі в мережі допускають, що така неповага до церков і до священників викликана тим, що другі дозволяють собі їздити п'яними на авто, організовують церковний бізнес. В результаті діти і підлітки просто "дзеркально реагують на ситуацію".


До слова, у Києві на Великдень тисячі людей проігнорували карантинні обмеження. Так, багато хто приходив в храми без масок і не дотримувалися покладену дистанцію в 1,5 метра. Але ж столиця все ще знаходиться в "червоній" зоні, проте навіть це більшість віруючих не збентежило і вони масово кинулися в храми.

Хоча влада напередодні виступала із закликом до українців дотримуватися всіх карантинних обмежень, відвідуючи храми, а по можливості взагалі залишатися вдома. Є побоювання, що нехтування правил обережності може привести до чергового сплеску захворюваності.

Раніше "Hyser" писав про те, що українські музиканти виконали композицію до Великодня 12 мовами світу.

Також наш портал повідомляв, що у день Світлого Христового Воскресіння в Одесі відзначили річницю трагічних подій 2014 року.

Нагадуємо, що у Києві напередодні Великодня стався загадковий випадок.