ПриватБанк повідомив про запуск масштабної акції, яка триватиме до кінця липня.

ПриватБанк повідомив про те, що тепер клієнти банківських карток отримуватимуть кешбек на покупки, а також з переказів. За кожен грошовий переказ між картками банківської системи до кінця липня поточного року українці отримуватимуть 50 гривень. При тому, що будуть розігруватися і великі суми. Але в акції не беруть участі перекази між своїми рахунками.

Але в даній акції братимуть участь перекази з картки Visa Приватбанку на міжнародну картку або з міжнародної картки на картку Visa Приватбанку. Перекази можна здійснювати будь-яким доступним чином - через Приват24, стаціонарну версію, в банкоматі, терміналі самообслуговування ПриватБанку, або по телефону Сервісного центру банку — 3700.

В акції зможуть взяти участь ті клієнти, які регулярно користуються своєю платіжною карткою. Для того, щоб отримати кешбек за покупки, потрібно розплатитися три і більше рази в будь-якому магазині.

Також клієнт зможе отримувати гроші за переказ з картки на картку. Кешбек буде нараховуватися моментально.

Варто відзначити, що крім гарантованого кешбек в 50 гривень в рамках зазначеної акції буде розіграно двісті більших кешбек. Щасливчиків чекають винагороди у розмірі 500 гривень.

Зазначимо, що такої акції ПриватБанк раніше не проводив. Клієнти поки тільки ознайомлюватимуться з усіма умовами акції. Таким чином фінансова установа хоче заохотити своїх клієнтів і запропонувати їм ще більш лояльні умови для використання банківських карток і своїх рахунків для переказів.

Адже до сих пір не багато хто користується банківськими картками.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, до чого варто бути готовим у разі приватизації "Ощадбанку".

Також писали, що в Україні планують суттєво урізати субсидії, кого це торкнеться.

Нагадаємо, що ПриватБанк потрапив у черговий скандал з видачею грошей, люди не могли їх отримати.