Українські артисти представили до Великодня унікальний проект.

Українські артисти, включаючи Олександра Понамарьова, представили до Великодня унікальний проект. Вони заспівали пісню всі разом під відкритим небом у супроводі оркестру. Відомо, що музику написав сам Понамарьов.

Ролик» Христос воскрес", в якому до Олександра приєдналися ще 11 зіркових музикантів, опублікований на Youtube-каналі артиста. Оотметім, що задумка вийшла дуже цікавою і відразу ж отримала схвалення багатьох українців, які давно нічого подібного не бачили.

За основу Пономарьов взяв великодній спів «Христос воскрес!", тексту якого вже сотні років, і він виповнюється на свято по всьому світу на безлічі мов. Артист написав до нього загальну мелодію І покликав 11 друзів-музикантів взяти участь у записі. Девізом проекту стала фраза:»Ми всі різні – бог один".

Сам Пономарьов виконав український текст, Віктор Павлік-турецький, Тоня Матвієнко-старослов'янський, Оля Цибульська-іспанський, Віталій Козловський-Грецький, Тарас Тополя-Англійський, Арсен Мірзоян – французький, Наталія Холоденко – Грузинський, Злата Огневич – італійський, китайський оперний співак Хе Му заспівав на своєму рідному китайському, Dzidzio – польською, а частина мовою Ісуса Христа арамейською дісталася настоятелю монастиря в Грузії, схимандриту Отцю Серафиму.

Відзначимо, що таке виконання вийшло просто зачаровує. Родзинки додавало те, що все це відбувалося в супроводі хору. Тому українці змогли насолодитися таким незвичайним виступом своїх улюблених зірок. До того ж ніхто не очікував, що їх чекатиме такий незвичайний сюрприз.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва здивувала шанувальників своїми перетвореннями в зовнішності, ніхто не очікував такого від неї.

Також писали, що Володимир Пресняков карждинально змінив свою зовнішність.

Нагадаємо, що Пугачова і Галкін показали незвичайне відео.