Одна з одіозних представниць російського шоу-бізнесу і любителька позувати в негліже Наталія Штурм прокоментувала скандал між Ані Лорак і Костянтином Меладзе.

Історія почалася з того, що Кароліна дала відверте інтерв'ю, в якому натякнула на те, що свого часу нібито отримала інтимну пропозицію від впливового продюсера Костянтина Меладзе.

Йшлося про просування по кар'єрних сходах в обмін на щось більше, ніж дружба. Але через високі моральні принципи екс-підопічна Юрія Фалеси відповіла відмовою старшому з братів Меладзе.

Ці одкровення розділили публіку і шоу-бізнесове співтовариство на два табори: тих, хто став на сторони скривдженої співачки і тих, хто виступив на захист наставника групи «ВІА Гра».

Не пройшла повз скандальну ситуацію і зірка 90-х Наталія Штурм, заявивши, що Костянтин Меладзе – безперечний геній, а «геніїв не судять і до них хайп не пристає».

Також вона висловилася на адресу української "суперблондинки" Олі Полякової, яка підтримала Ані Лорак і зазначила, що також отримувала схожу пропозицію від Меладзе. "Хто така українська співачка Полякова ніхто в Росії не знає. Потрібно було погоджуватися 😜" - зазначила зірка російської естради.

Що стосується рішення Ані Лорак не співпрацювати з Костянтином Меладзе, Наталія Штурм філософськи пояснила: "У Ані Лорак хороший голосовий апарат і міцний репертуар. Саме Костянтин Меладзе міг її навчити співати з душею. Але не дала навчити🤷 ♀️".

Крім того, Наталія Штурм зізналася, що якби такий талановитий представник естради був зацікавлений особисто в ній, то вона б із задоволенням відповіла взаємністю: "Шкода, що не мені він запропонував свою увагу, чесно кажу. І схиляюся перед його талантом".

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода висловилася з приводу скандалу між Ані Лорак і Костянтином Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Сосєдов повідав про впливових покровителів Ані Лорак.

Нагадуємо, що Ані Лорак зробила відкриту заяву про те, як Меладзе зробив їй недвозначну пропозицію.