Кажуть, що життя-це не замкнуте коло, а спіраль, де все повторюється, і все повертається. Рівно 5 років тому співак Володимир Пресняков-молодший зважився на сміливий експеримент, до якого зазвичай схильні представниці слабкої статі і шокував шанувальників бірюзовим кольором волосся. Зараз, відпочиваючи з сім'єю на Мальдівських островах, він знову зважився на кардинальні зміни в зовнішності.

Так, увечері 1 травня співак і композитор Володимир Пресняков здивував своїх передплатників в Instagram кардинальною зміною іміджу. Адже якщо ще 5 днів тому 53-річний артист публікував коротку стрижку з стирчать вгору волоссям, то на свіжому фото він з'явився з повністю поголеною головою.

Шанувальники музиканта тут же припустили, що,можливо, все це було на суперечку, проте в підписі до фото Пресняков лаконічно написав, що просто "психанул". До речі, навряд чи чоловік відвідував для цього перукаря, адже поголитися наголо він цілком міг і сам.

Одними з перших новий образ знаменитості оцінили його колеги по сцені, а саме Олена Свиридова, Юліанна Караулова та ігор Бурнишов, він же буріто.

А ось Передплатники поспішили придумати дотепні жарти про гладковибриту голову співака. Вони також зазначили, що Володимир став схожий на Федора Бондарчука і молодого Джона Траволту.

"До Великодня готовий", "Головне брови на місці"," Ленін прямо, Володя Ульянов", " як старий дід. Не треба так психувати"," Великоднє яєчко " — такі коментарі з'явилися під постом Преснякова.

Всього за годину з моменту публікації пост Преснякова зібрав більше 24 тисяч лайків і 2046 повідомлень від користувачів Мережі, яким, судячи з реакції, все-таки сподобався новий образ артиста.

До слова, розкішна густа шевелюра довгий час була візитною карткою Володимира Преснякова. Правда, він то трохи прибирав довжину, то відрощував, і лише сім років тому його голову прикрасила коротка стрижка. А трохи пізніше артист відростив ще й акуратну борідку, і вусики.

Раніше Hyser писав, що співачка Аніта Цой важко переживає втрату найріднішої людини.

Також наш портал повідомляв, що вранці 1 травня у віці 77 років помер легенда радянського, російського шоу-бізнесу, перший продюсер Алли Пугачової.

Нагадавши, Алла Пугачова дозволила Галкіну у всіх на очах спробувати її полуничку.