Кілька тижнів тому шоу-бізнесове співтовариство з розчуленням обговорювало новину про те, що в сім'ї Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої народилася дочка.

Артисти до останнього приховували те, що готуються стати батьками, але в підсумку поділилися з публікою радісною новиною.

З тих пір в мікроблогах представників зоряної пари періодично з'являються кадри з зашкалюючим рівнем милоти, на яких вони оповідають про зворушливі батьківські почуття.

Однак, в одній з нових Instagram-публікаціях Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва постали не в звичних елегантних нарядах і зі свіжими обличчями. Знаменитості вирішили продемонструвати, як вплинуло на їхнє життя народження дочки.

Вони позували в домашньому одязі і з помітними синцями під очима. У підписі до відео музиканти зазначили: "Нічого, що ночі безсонні, зате дні веселі🤪❤️🕊!!!".

У коментарях до посту фоловери оцінили почуття гумору і оригінальність зірок:

Як відомо, для Валерія Меладзе-це шоста дитина. Трьох дочок йому народила перша дружина Ірина Малухіна, ще трьох-Альбіна Джанабаєва.

Офіційно свої стосунки співак і вокалістка зареєстрували в 2014 році, але, за чутками, вони були разом задовго до цього. Коли в мережу просочилася інформація про те, що у молодшого з братів Меладзе роман з колегою по цеху, самі артисти не давали коментарів з цього приводу.

Потім музикант оголосив про те, що пішов з сім'ї до Альбіни Джанабаєвої, яка у того моменту вже була матір'ю його двох синів - Костянтина і Луки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва кардинально змінила імідж і налякала шанувальників зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що у Мережі спливли пікантні подробиці особистого життя Олександра Цекало.

Нагадуємо, що стало відомо про те, що Меладзе з головою пішов у нові стосунки.