Співачка Ані Лорак продовжує бути в епіцентрі скандалу через провокаційні висловлювання на адресу популярного продюсера і композитора Костянтина Меладзе.

В одне їх недавніх інтерв'ю артистка розповіла про те, що на певному етапі творчого шляху отримала неоднозначну пропозицію від наставника «ВІА Гри» взамін на просування в шоу-бізнесі. Але через високі моральні принципи, вона відмовила естрадному діячеві.

Після таких відвертих зізнань Ані Лорак, в мережі почалося активне обговорення "методів роботи" Костянтина Меладзе і з іншими виконавицями. Думка публіки розділилася: одні – почали критикувати Кароліну за визнання, інші – накинулися зі звинуваченнями на самого продюсера.

У підсумку Ані Лорак заявила, що її слова було просто-напросто не правильно трактовані в ЗМІ та соцмережах. Нібито вона не натякала ні на які інтимні пропозиції, а просто не зійшлася в поглядах на роботу з Меладзе-старшим.

У своєму новому посланні в Instagram вокалістка вирішила відійти від теми «меладзевського харрасмента» і просто привітала передплатників зі світлим святом Великодня. У свою чергу, фанати відповіли їй взаємними привітаннями і теплими словами.

Не забули фоловери відзначити сміливість Ані Лорак і її бажання висловити свою точку зору про те, з якими складнощами стикаються виконавиці на шляху до підкорення музичного Олімпу.

Варто відзначити, що на підтримку Ані Лорак виступила і "суперблондинка" української естради. Більш того, вона заявила, що теж отримувала подібні пропозиції від Костянтина Меладзе, але також як і Лорак - відмовилася.

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода відповіла на заяву Ані Лорак з приводу домагань Меладзе.

Також наш порта розповів про те, що Анна Седокова захопила шанувальників спокусливою фігурою у відвертому купальнику.

Нагадуємо, що Сергій Сосєдов розповів про "великих" покровителів Ані Лорак у сфері шоу-бізнесу.