Шанувальники в захваті від сімейної ідилії Максима Галкіна і Алли Пугачової

Знаменита російська співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін є однією з найбільш обговорюваних зіркових пар в мережі. Зірки періодично радує шанувальників новими знімками і роликами, які миттєво збирають тисячі "лайків" і коментарів. Так, на одній з фан-сторінок Примадонни в instagram з'явився архівний знімок подружжя, на якому співачка годує чоловіка полуницею з рук.

Так, на просторах соціальної мережі instagram на одній з фан-сторінок Алли Пугачової з'явилося миле фото. Знімок був зроблений, швидше за все, під час зйомок новорічного шоу. На ньому красуються Максим Галкін і Алла Пугачова. Примадонна вирішила позалицятися за своїм коханим чоловіком і почала годувати його полуницею. Цей милий момент потрапив під об'єктиви камер і викликав великий резонанс в мережі.

Шанувальники активно стежать за життям Галкіна, Пугачової, а також їх дітей Гаррі і Лізи. Тому такий душевний кадр не залишився непоміченим. Фанати залишили безліч теплих слів і побажань в коментарях.
"Ця пара особлива він найщасливіша їм. Бог дав дітей це радість", "Та дай Бог їм здоров'я на довгі роки, а особливо виростити таких лапочок дітей!", "Милуюся ними, дай бог їм здоров'я, особливо Аллі, щоб вистачило підняти на ноги таких чудових діток", "Мило і красиво! Щастя і здоров'я Вам на довгі роки!", "Щастя, любові, здоров'я і довгих років життя нашій улюбленній Аллі!!!", "Дуже хочеться, щоб це була правда..... Щастя вам!!!",- написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що чоловік Алли Пугачової Максим Галкін випадково виклав в мережу провокаційне відео.

Також наш портал інформував, що помолоділу Аллу Пугачову помітили на гулянці після нових процедур.

Нагадаємо, що колишня прислуга знаменитого артиста Філіпа Кіркорова розповіла про харчові переваги артиста.