У столиці сім'я з трьох осіб і прибулі за викликом лікарі отруїлися невідомою речовиною

У Києві стався загадковий випадок напередодні Великодня. Сім'я з трьох осіб і лікарі швидкої допомоги, яких викликали за адресою, отруїлися невідомою речовиною. Всіх постраждалих госпіталізували для надання медичної допомоги. Про це інформує "Київ Оперативний" у соцмережі facebook.

Інцидент стався напередодні Великодня, в суботу, 1 травня. Медикам зателефонували схвильовані батьки, повідомивши, що їх дитину охопили судоми. Прибулі за адресою лікарі почали надавати допомогу дитині, але незабаром стан погіршився і у батьків. Симптоми ті ж - судоми. Лікарі швидкої допомоги вирішили викликати підмогу, щоб надати допомогу всім членам сім'ї. Поки на адресу прибула ще одна медична бригада судоми почалися і у медиків.

"З Берлінського, 19 надійшов виклик про те, що дитину охопили судоми. Поки лікарі надавали допомогу дитині, стало погано і батькам. У них також почалися судоми. Лікарі викликали ще одну медичну бригаду. Поки чекали підмогу - судоми почалися і у лікарів", - йдеться в повідомленні.

Всіх постраждалих доставили в лікарню для надання допомоги. На даний момент дитина знаходиться в Охматдиті, його стан оцінюється як важкий. Батьків та медиків, які отруїлися невідомою речовиною, госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Про те, що могло стати причиною масового отруєння на даний момент невідомо. Для встановлення всіх обставин на місце події прибули співробітники ДСНС, а також правоохоронці.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Хмельницькій області сталася ДТП, яка розбурхала всю Україну.

Також наш портал інформував, що у Дніпрі серед білого дня кілер розстріляв машину з дитиною.

Нагадаємо, що під Києвом сталася смертельна ДТП. Від удару автомобіль вибухнув з водієм в салоні.