В Україні на Великдень заборонено влаштовувати пікніки на свіжому повітрі.

В Україні донині нестабільна епідеміологічна ситуація і тому представники обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонили жителям області влаштовувати пікніки на свіжому повітрі. Про це повідомляє Інформаційний портал"Херсон Типовий". В першу чергу це необхідно для того, щоб самих людей не наражати на небезпеку.

Тому що коронавірус прогресує і у пацієнтів з'являються нові симптоми. Багато хто говорить про те, що нинішній штам переноситься ще складніше. Тому зараз краще залишатися вдома і не порушувати правил карантину для власної ж безпеки.

Порушників даного рішення чекатиме складання адміністративних протоколів, так як за дотриманням оголошеної заборони стежитимуть рейдові групи, що складаються з представників правоохоронних органів і лісгоспів.

Тому просто сховатися не вийде. Так як будуть перевірятися всі парки, сквери, зони відпочинку біля озер і водосховищ. Людей просять серйозно поставитися до цього прохання. Адже місць у лікарнях не стає більше. Крім того збільшилася і кількість летальних випадків. Тому, в першу чергу, варто берегти себе і не наражати на небезпеку.

Варто відзначити, що не так давно в Херсоні було зареєстровано 120 заражених коронавірусом, з них 45 осіб ті, які нещодавно повернулися з відпочинку в Туреччині та Єгипті. Тому влада звертається до всіх і просить перенести дати своєї подорожі. Не варто так ризикувати собою заради відпочинку. Ситуація в світі з коронавірусом все погіршується. Це відзначають і у ВООЗ.

Раніше Hyser писав про те, що в "Укрзалізниці" попередили, що тепер перевірятимуть кожного, хто порушуватиме правила карантину, навіть з поїзда можуть вигнати.

Також писали, що названі місця, в яких відбувається моментальне зараження ковидом.

Нагадаємо, що у Києві скасували локдаун, які заборони ще залишаться.