Згідно останніх досліджень, в Росії до Йосипу Сталіну ставляться краще, ніж до Брежнєва, Горбачова, Єльцина та інших. Так, кожен другий учасник опитування Левада-центру заявив про захопленні Сталіним, повазі або симпатії до нього. Схожа ситуація спостерігається і в Індії. Збіг?

Так, стало відомо, що на місцевих виборах в Індії з великим відривом перемагає політик Йосип Сталін. Своє ім'я чоловік отримав завдяки батькові, який був фанатом-прихильником політики радянського генералісимуса. Можливо, саме тому чоловік довгі роки служив Індії та її народу, будучи головним міністром, якого чотири рази поспіль переобирати. Крім того, він прославився як письменник.

А ось народився всього за кілька днів до смерті свого тезки в 1953 році індійський Сталін — переконаний демократ і глава партії M. K. Stalin's Dravida Munnetra Kazhagam (DMK).

Зараз політик, названий на честь керівника СРСР Йосипа Сталіна, балотується на виборах у штаті Таміл Наду на півдні Індії. Екзитполи вже показали, що швидше за все, він з великим відривом перемогти. Остаточний результати виборчої кампанії у Таміл Наду стануть відомі в неділю 2 травня.

Цікаво, що Сталін з Індії неодноразово потрапляє через своє ім'я в незручні ситуації в Росії.

"Як тільки я приземлився в російському аеропорту, мене попросили назвати моє ім'я. Коли я сказав Сталін, багато людей в аеропорту почали косо дивитися на мене — - згадував політик у бесіді з Times of India. - Перевіряючи мій паспорт, чиновники поставили мені кілька запитань, перш ніж мене впустили".

Відзначимо, що Йосип Сталін у разі перемоги стане другим політиком, яких назвали на честь диктаторів. Так, зараз при владі в Намібії знаходиться 54-річний Адольф Гітлер Уунона, так як в листопаді 2020 року його партія виграла регіональні вибори.

Раніше Hyser писав, що США більше не пускатимуть росіян.

Також наш портал повідомляв, що Росія стягує війська до Криму.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав Ватикан ідеальним місцем для переговорів з Путіним.