Знаменита українська актриса Ольга Сумська похвалилася гостям своєї сторінки в соціальній мережі Instagram архівним фото.

Артистка нагадала про те, як виглядала під час зйомок у серіалі «Абонент тимчасово недоступний». Ця кіноісторія про життя жінки, чиє життя перевернула зрада чоловіка, вийшла на телеекрани в 2008 році. Режисером картини став Марк Горобець.

У кадрі Ольга Сумська постала з рудою шевелюрою і в крислатому солом'яному капелюсі з декором у вигляді брошки. Шанувальники відзначили, що кінодіва хороша з будь – яким кольором волосся, але блондинкою її бачити-звичніше.

До слова, Ольга Сумська регулярно влаштовує екскурси в історію і показує, як перевтілювалася для різних ролей. Так, для серіалу "Я тебе ніколи не забуду" вона перевтілилася в аристократичну брюнетку з елегантним кучерями:

Для проекту "Cara" стилісти зробили з неї жіночну рудоволосу даму з ефектними локонами:

А ось в серіалі "Повернення" Ольга Сумська і зовсім перетворилася на короткострижену блондинку:

Ольга Сумська з колегою по знімальному цеху-Михайлом Гавриловим Третьяковим. Фото: Instagram

Крім іншого, сама знаменитість говорила про те, що любить зніматися у фотосесіях в стилі "пінап", оскільки він дозволяє розкрити справжню жіночність:

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Кравець з "Квартал 95" кардинально змінила імідж і зірвала шквал захоплених компліментів від шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Тетяна Кравченко з серіалу "Свати" налякала публіку дивною зовнішністю.

Нагадуємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал здивувала фоловерів ефектною постільною фотосесією.