Популярна співачка і любителька модних трендів Tik-Tok Наташа Корольова здивувала шанувальників новим відеороликом.

Одягнувшись в яскраво-зелений спортивний костюм, артистка продемонструвала своє вміння марширувати і при цьому з натхненням підспівувала відомої ретро-композиції.

Знаменитість розпустила волосся і не стала робити макіяж, щоб виглядати перед фоловерами максимально природно і привабливо. Але щось пішло не так і замість "вау-ефекту", вона справила розчаровує враження.

Багато хто з користувачів соцмереж відзначили, що Наташа Корольова поводиться не так, як личить жінці її віку. До слова, виконавиці 47 років, але вона незворушно доводить публіці, що для неї вік – це всього лише цифри в паспорті.

На думку деяких шанувальників, після скандальної зради її чоловіка Сергія Глушка з починаючою актрисою Анастасією Шульженко, вокалістка помітно змінилася.

Наприклад, артистка нерідко з'являється на публіці з зачіскою з вплетеними синіми пасмами і одягає одяг переважно яскравих кольорів. Часто Наташа Корольова проводить час з сином Архипом, а також підтримує його у всіх творчих починаннях.

Що стосується її невірного чоловіка-стриптизера, то Сергій Глушко час від часу ділиться з передплатниками провокаційними фото в нижній білизні. Але при цьому не забуває хвалитися і духовним розвитком, показуючи, наприклад, власні картини. Артсит пише художні композиції і портрети.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова запропонувала Сергію Глушку альтернативний спосіб заробітку.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко зганьбився з новим фото в Instagram.

Нагадуємо, що Сергій Глушко захопив шанувальників художнім талантом.