Скандал, який розгорівся в шоу-бізнесовому середовищі, після відвертого інтерв'ю співачки Ані Лорак у програмі "Доля людини" набирає нових обертів.

Спочатку артистка в студії розповіла про те, як отримала від іменитого продюсера і композитора Костянтина Меладзе недвозначну пропозицію в обмін на просування по кар'єрних сходах.

Її слова справили ефект "бомби, що розірвалася", але через деякий час артистка почала виправдовуватися. Вона заявила, що сказане нею було невірно трактовано журналістами, і вона мала на увазі лише те, що їй не підійшли умови співпраці з Меладзе-старшим.

Багато колег по естрадному цеху розкритикували її за подібні одкровення, але знайшлися і ті, хто виступив на її захист. Так, наприклад, Українська "суперблондинка" Оля Полякова потримала Ані Лорак в її прагненні розкрити правду про те, з якими складнощами стикаються молоді виконавці.

Більш того, зірка зізналася, що і сама отримувала від Костянтина Меладзе схожу пропозицію. Вона настійно порекомендувала Ані Лорак не виправдовуватися за те, що сказала і не звертатися уваги на хейт з боку злостивців.

У коментарях до посту розгорілися обговорення визнання Олі Полякової. Варто відзначити, що слова підтримки висловили телеведуча Маша Єфросиніна, співак Віталій Козловський, виконавиця Оля Горбачова та інші:

До слова, на момент підготовки цієї публікації офіційних коментарів з боку Костянтина Меладзе - не було. Чи не висловлюється з цього приводу і його дружина - Віра Брежнєва.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової кардинально змінила імідж і нарвалася на критику в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова підкорила шанувальників кулінарними здібностями.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють тривожний період у житті Олі Полякової.