Не в образу всім батькам світу буде сказано, але кажуть, що легше сім батьків втратити, ніж одну матір. У Аніти Цой в 2021 році сталося відразу дві трагедії.

Так, стало відомо, що після тривалої хвороби 29 квітня у віці 77 років пішла з життя мати співачки. Сумну звістку артистка повідомила особисто на своїй сторінці в Instagram і опублікувала зворушливу нарізку з чорно — білих фотографій зі своєю матір'ю-Юн Елоїзою Санхимівною. У ролику були використані як недавні кадри, так і зовсім старі архівні фото на яких 50-річна Аніта ще зовсім дитина.

Співачка не стала описувати свій біль втрати, а просто вказала під Відео дати народження і смерті рідної людини.

"15.07.1944-29.04.2021", — написала Аніта.

Шанувальники співачки в коментарях до посту висловили свої щирі співчуття артистці, і закликали її тримати себе в руках у цій непростій ситуації.

Не пройшли стороною і колеги по сцені. Так, Микола Басков в коментарях висловив свої " найглибші співчуття", а Наташа Корольова зворушливо написала: "Аніточка співчуваю! Тримайся, друже!"

До слова, мама ростила майбутню знаменитість одна, пожертвувавши своїм особистим життям, адже батько співачки Сергій Кім кинув сім'ю, коли Аніті було всього два роки.

"Вона стала неабияк постарілою жінкою з обличчям сірого кольору і згаслими очима, овочем, який останнім часом не міг сидіти, не міг говорити. Це була не моя мама взагалі",-якось розповідала виконавиця про непростий період в житті матері.

З батьком Аніта Цой зустрілася лише через багато років на одній з телевізійних програм, проте теплого спілкування не вийшло. Коли Сергій Кім опинився в лікарні через проблеми з серцем, то Аніта, всупереч дитячій образі, запропонувала свою допомогу, але чоловік попросив залишити його в спокої.

А на початку 2021 року зірка дізналася, що батько помер. Правда, де могила і за яких обставин це сталося, залишається для Аніти Цой загадкою, так як родичі не хочуть її ні чути, ні бачити, а сумну новину Зірка дізналася лише через місяць після смерті.

Раніше Hyser писав про те, щоАніті Цой потрібна термінова операція на руці.

Крім того, наш портал писав, що Наталія Фатєєва більше не зможе пересуватися без милиць через помилку медиків.

Нагадавши, 58-річний "гардемарин", радянський, російський актор, режисер і продюсер Сергій Жигунов одружився втретє.