Із життя пішов відомий український рефері Марік Джангутинов.

Помер Джангутинов на 56-му році життя в результаті ускладнень від COVID-19. Таким чином, легенда українського боксу стала ще однією жертвою коронавірусної інфекції. Про це пише "УНІАН".


Варто відзначити, що Марік Джангутінов більшу частину свого життя пропрацював суддею. Причому він був присутній на великих боях як на території України, так і за кордоном. Сам він, родом з Казахстану, але по досягненню повноліття переїхав до Донецька, де навчався на факультеті прикладної математики в місцевому університеті.

Багато років він працював за професією на підприємствах державного та приватного секторів на посадах програміста, керівника структурного підрозділу та керівника підприємства. Однак Джангутінов завжди захоплювався боксом, тому своє життя вирішив пов'язати і зі спортом.

Спортсмен став ще однією жертвою коронавірусної інфекції, фото: Спорт-сьогодні

Так, спочатку він домігся звання майстра спорту, а після завершення особистої спортивної кар'єри став виступати в якості рефері міжнародної категорії з аматорського боксу - EABA / WBO. Примітно, що в просторах інтернету Джангутінова називають одним з найактивніших керівників казахської діаспори в нашій країні.

До слова, буквально 18 квітня українському рефері виповнилося 55 років. Хто б міг подумати, що така сильна людина, суддя міжнародної категорії, виявиться поміж тих, хто не зміг побороти китайську коронавірусну інфекцію.


Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомої української журналістки, причиною смерті якої стали ускладнення від коронавірусу.

Також наш портал повідомляв, що помер знаменитий актор Голлівуду Джорж Сігал.

Нагадуємо, що не стало відомого українського продюсера.