Відомий російський виконавець Стас П'єха розповів про важкі періоди у своєму житті.

Днями вийшло нове інтерв'ю артиста на YouTube-каналі "Історіс-відкрийте, Давид!", в якому П'єха розповів масу всього цікавого. Зокрема, він зізнався, що пік вживання наркотиків у нього був шість з половиною років тому, пише "Гордон".


За його словами, в той період він два тижні прожив у своєму туалеті, не бажаючи спілкуватися навіть з власною дружиною. Йому здавалося тоді, що крім ноутбука і наркотиків йому нічого не потрібно, а залишав свій "барліг" він лише іноді вночі.

Стас П'єха не став приховувати, що в цей же час активно спілкувався з якимись віртуальними дівчатами, імена яких зараз навіть не пам'ятає. Також на своєму ноутбуці він дивився відео з "полуничкою", розважаючись таким чином і коротаючи час. Іноді йому не потрібно було навіть щось шукати, оскільки дівчата самі надсилали йому безліч своїх інтимних фото.


Зараз вже П'єха усвідомив, що тоді перебував "у глибокому вживанні". У зв'язку з цим, ведучий вирішив поцікавитися у артиста, чи не боїться він, що хтось із цих дівчат через деякий час звинуватить його в домаганнях. У відповідь на це співак П'єха спокійно заявив, що нічого злочинного в той час не робив, а значить і боятися йому нічого.

До слова, розповідь П'єхи про життя в туалеті прозвучала на 28-й хвилині передачі.


Раніше "Hyser" писав про те, що російський музичний критик Сергій Сосєдов розповів про покровителів Ані Лорак.

Також наш портал повідомляв, що співачка Наталія Могилевська зізналася, як ефективно спалює жир.

Нагадуємо, що російська актриса Христина Асмус показала, як живе без Гаріка.