Відому українську виконавицю Олю Полякову атакували хейтери в соцмережах.

Їх невдоволення викликало нове фото артистки, на якому вона зображена в обіймах популярного російського співака Філіпа Кіркорова. Фото з ним зірка опублікувала не просто так, а щоб привітати його з Днем Народження. До слова, вчора, 30 квітня, Кіркорову виповнилося 54 роки.


Зрозуміло, з таким знаменним святом його привітали багато колег, в тому числі Полякова. Варто відзначити, що вони бачилися неодноразово і є хорошими друзями. Нещодавно на міжнародному музичному фестивалі "PaRus" в Дубаї вони навіть заспівали в дуеті, після чого на адресу виконавиці посипалися звинувачення в зраді від її співвітчизників.

Власне, такі ж звинувачення обрушилися на неї і зараз через це фото. Тоді співачка чітко висловила свою позицію, заявивши, що не бачить ніяких проблем в дуеті з Філіпом і підкреслила, що буде виступати з ким хоче і там, де вважатиме за потрібне. Можливо і цього разу Оля Полякова знайде що сказати у відповідь на звинувачення на свою адресу.


Користувачі виявилися вельми красномовними в своїх коментарях, відзначаючи, що після цього всього розчарувалися в Поляковій раз і назавжди.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Оля Полякова розлютила мережу своїм пасочкою.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо про тривожний період у житті Олі Полякової.

Нагадуємо, що старша дочка Полякової перетворилася на Боярського.