Дочка популярної української виконавиці Олі Полякової розмістила на сторінці свого мікроблогу нове фото, що викликало бурхливу реакцію в соцмережі.

Маша Полякова часто ділиться з фоловерами в Instagram яркии кадрами, на яких демонструє ідеальні форми і почуття стилю. Але цей раз дівчина похвалилася не тільки оригінальним чином, але і кардинальною зміною іміджу.

Вона постала в кадрі в наряді, що складається з міні-спідниці та футболки з принтом, поверх якої одягла чорну куртку-косуху. Свій look спадкоємиця Олі Полякової доповнила масивним взуттям і крислатим капелюхом.

Але найбільше здивування користувачів соцмереж викликало те, що вона змінила звичним білим локонам на користь чорних кучерів.

Також Маша Полякова розмістила фото з оновленим іміджем в Instagram-stories:

Втім, такі перетворення сподобалися далеко не всім користувачам соцмереж через похмурість і переважання темної гами. У тому числі, деякі уважні гості сторінки Маші Полякової порівняли її в такому вигляді з популярним російським актором Михайлом Боярським і з американським поп-ідолом Майклом Джексоном:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася ефектною зовнішністю своєї матері.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олі Полякової показала фігуру в купальнику і спровокувала бурхливі обговорення в мережі.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової показала фоловерам кадри оригінальної фотосесії в лісі.