Популярна українська співачка Світлана Лобода висловилася щодо слів іншої співачки Ані Лорак з приводу її заяви, що нібито Костянтин Меладзе до неї чіплявся.

В одному з інтерв'ю Лорак сказала, що російський композитор Костянтин Меладзе пропонував їй близькі стосунки в обмін на плідну співпрацю, на що співачка відреагувала дуже різко, пише Instagram-спільнота "zvezdonews".

"Якби я була іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі. Але у мене завжди було своє розуміння того, як треба. І ту роботу, яку він мені пропонував, і той шлях розвитку — вони мене не влаштували. У якийсь момент він мені сказав: "Ти знаєш, тобі ніхто не потрібен. Ти самостійна особистість, ти повинна сама". Потім він просто обірвав всі трубки телефону і заборонив всім знайомим зі мною спілкуватися", - розсказала вона.

Її шанувальники подумали що співачка звинувачує його в домаганнях, проте вона спростувала їх домисли. За словами співачки їй не підійшли умови співпраці з Меладзе, а журналісти, як завжди, перекрутили, почули те, чого немає. За її словами вони з композитором чудово спілкуються.

На захист Костянтина Меладзе встали його рідний брат Валерій Меладзе і співачка Світлана Лобода. Вона сказала, що на цю тему занадто багато спекуляцій.

"Знаєте, стільки спекуляцій на цю тему. Багато жінок просто користуються моментом і ховають кар'єри великих артистів. А я за те, щоб вони все-таки жили. І наскільки ці історії правдиві, ми до кінця не знаємо", - висловилася Лобода.

Раніше Hyser писав про те, що фотограф показав, чим займається Ані Лорак у купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком з ванної.

Нагадаємо, що Лорак показала себе без фотошопу.