Синоптики поділилися прогнозом погоди на Великдень.

Згідно з прогнозами, в суботу, 1 травня, в Україні буде досить хмарно, але термометри при цьому покажуть +15...+ 18 градусів, на сході та півдні буде аж +21, а у високогір'ї Карпат +6...+ 12 градусів, місцями можливі опади у вигляді дощу. Про це пишуть "Українські Новини".

потужні зливи, грози і чорні хмари очікуються на Великдень, фото: УНІАН

А ось у Великодну ніч температура повітря очікується в межах + 5...+ 9 градусів у центральній, північній, східній частині України. В той самий час на заході і півдні країни температура підніметься до +13 градусів, які будуть супроводжуватися грозами і сильними поривами вітру.

Зате вдень на Великдень буде тепло, адже температура повітря прогріє до + 18...+ 21 градусів, в Закарпатті до +23 градусів, а у високогір'ї Карпат буде відчуватися +15 градусів. Однак дощі, а місцями і дощі з грозами, не виключаються. Також під час дощу можливі пориви вітру до 5 м/сек.

Стало відомо, які погодні умови будуть на Великдень, фото: YouTube

Також синоптики розповіли, що в цілому травень видасться з досить мінливими погодними умовами. Температура повітря буде постійно змінюватися, можливі навіть короткочасні похолодання, вітер. До слова, такі погодні умови очікуються вже наступного тижня.

З цього можна зробити висновки, що останній місяць весни буде з вкрай нестабільною, мінливою і тому небезпечною погодою. Адже очікуються проливні дощі, поривчасті вітри і великі перепади температур. З огляду на все це, далеко поки теплі речі краще не ховати, оскільки вони ще можуть стати в пригоді.

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики попередили про погіршення погодних умов в країні.

Також наш портал повідомляв, що синоптики дали Точний прогноз на останній місяць весни.

Нагадуємо, що синоптики розповіли, коли закінчаться холоди і прийде тепло.