Відома українська співачка Ірина Білик розводитися.

Таким чином, ще одна яскрава пара шоу-бізнесу розпалася. Щоб уникнути чуток артистка вирішила сама повідомити громадськості про те, що розлучається зі своїм чоловіком, продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим. Про це повідомляє "ТСН".

Ірина Білик заявила про розлучення і назвала причину, фото: ТСН

51-річна зірка важко переживає цей розрив, про що свідчать її сльози, яких вона не змогла стримати, розповідаючи про все це Маші Єфросиніної в програмі "Мій секрет". За її словами, це вона прийняла рішення розлучитися після того, як чоловік рік не відвідував їх з сином Табрізом. Весь цей час 48-річний Аслан перебував у Росії.

Незважаючи на те, що відносини Ірини Білик з Асланом завершилися, для неї він назавжди залишиться кращим з усіх чоловіків в її житті, а їх любов - "космічною".


До слова, вперше про те, що Ірина Білик і Аслан Ахмадов одружилися, стало відомо в 2016 році. Однак пара зареєструвала свої стосунки ще за кілька років до цього, але просто обидва ретельно це приховували.

До слова, тоді артистка говорила про те, що кордони, які розділяють їх (Аслан живе і працює в іншій країні), тільки роблять їх союз міцнішим. Але, судячи з усього, з часом це привело їх таки до зворотного, а саме до розпаду шлюбу.

Примітно, що для зірки це став перший офіційний шлюб. Аслану співачка народила сина Табріза, якому зараз всього 5 років.

Ірина Білик з Асланом та їхнім спільним сином Табрізом, фото: Світське життя

Раніше "Hyser" писав про те, що російський музичний критик Сергій Сосєдов розповів про покровителів Ані Лорак.

Також наш портал повідомляв, що співачка Тіна Кароль в річницю втрати чоловіка показала його рідкісне фото.

Нагадуємо, що співачка Лоліта показала, як помолодшала після розриву з чоловіком.