У мережі показали архівний кадр двох зірок серіалу "Свати" Тетяни Кравченко і Федора Добронравова. Фотознімок був зроблений на початку зйомок сімейного комедійного ситкому, в 2008 році.

Фотографію опублікували на фан-сторінці Тетяни Кравченко tat_kravchenko в Instagram.

У кадрі Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху Будько, позує в білій сорочці й строкатій спідниці. У неї коротка зачіска і яскравий макіяж. Артистка закоханими очима дивиться на свого колегу по зйомках Федора Добронравова (Іван Будько). Той у свою чергу спрямував серйозний погляд в камеру.

"А скільки років минуло...",- підписали кадр у фан-спільноті.

До слова, ні для кого не секрет, що Тетяна Кравченко була довгий час закохана в Федора Добронравова. Про це актриса зізналася сама.

"Коли ми знімали третій сезон, у мене дійсно спалахнули почуття до Феді. Чого гріха таїти - я просто божеволіла, реально закохалася", - зізнавалася Тетяна Кравченко в одному з інтерв'ю.

Однак, як зазначила артистка, Добронравов делікатно остудив її почуття до нього. Актор відвів актрису у сторону і сказав їй, що одружений і любить свою дружину. Актори підтримують дружні стосунки.

Шанувальники відзначали, скільки б років не пройшло серіал все одно залишається цікавим, актуальним і душевним. Акторам дякували за чудову гру. Багатьом було складно повірити, що з моменту виходу першої серії пройшло понад 10 років. Звичайно ж, глядачі мріють побачити продовження.

Раніше "Нyser" писав про те, що зірка "Сватів" Добронравов показав фото з синами.

Також наш портал повідомляв, у мережі з'явилася свіжа фотографія зірки серіалу "Свати" Тетяни Кравченко.

Нагадуємо, Анна Кошмал розповіла шанувальникам про травму, яку отримала в дитинстві.