Відома українська співачка Ані Лорак у студії Бориса Корчевнікова відважилась на відверте інтерв'ю.

Вона розповіла, що російський композитор Костянтин Меладзе пропонував їй близькі стосунки в обмін на плідну співпрацю, на що співачка відреагувала дуже різко.

"Якби я була іншою людиною, моє життя пішло б злітною смугою. Але у мене завжди було своє розуміння того, як треба. І ту роботу, яку він мені пропонував, і той шлях розвитку — вони мене не влаштували. У якийсь момент він мені сказав: "Ти знаєш, тобі ніхто не потрібен. Ти самостійна особистість, ти повинна сама". Потім він просто обірвав всі трубки телефону і заборонив всім знайомим зі мною спілкуватися", - розсказала вона.

Шанувальники зірки подумали, що Лорак звинувачує Меладзе у домаганнях, але вона спростувала ці домисли.

"Я сказала, що мені просто не підійшли умови співпраці з Костею. А журналісти, як завжди, перекрутили, почули те, чого немає. Ми з Костею давно дружимо і чудово спілкуємося", — сказала Лорак на премії Вest Style Awards, що пройшла в Москві.

Нагажаємо, що нещодавна Ані Лорак зізналася у близьких стосунках з відомим українським футболістом, а нині тренером угорського "Ференцвароша" Сергієм Ребровим.

Вона закохалася у нього одразу після розлучення зі своїм першим чоловіком та продюсером Юрієм Фальосою. За словами співачки чоловік просто грав її почуттями. Співачка дала зрозуміти, що ініціатором роману, розпочатого в Лондоні, був футболіст, але нічого, крім "вільних" відносин, він запропонувати їй не зміг.

"Коли чоловік одержимий — то він домагається того, що хоче. Але роль дівчини для побачень мене не влаштувала", — сказала Лорак, зазначивши, що її перший чоловік, дізнавшись про відносини дружини з Сергієм, побачив, "як можна любити по-справжньому".

В цей час вона стала писати пісні, які виявились хітами.

Раніше Hyser писав про те, що фотограф показав, чим займається Ані Лорак в купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Лорак поділилась з шанувальниками відвертим знімком із ванної.

Нагадаємо, що Лорак показала себе без фотошопу.