Російський музичний критик Сергій Сосєдов поділився своєю думкою про скандальне інтерв'ю співачки Ані Лорак.

Йдеться про недавнє інтерв'ю артистки, в якому вона натякнула на те, що продюсер Костянтин Меладзе у свій час до неї чіплявся, пропонуючи їй певні умови роботи. Однак якщо інших артистів вони не бентежили, то Лорак навіть дуже. Сосєдов розповів, що думає про ці слова зірки, пише "Гордон".


За його словами, старіючі знаменитості чомусь люблять згадувати минуле і говорити про те, що сталося з ними вже давним-давно. Наприклад, актриса раптом може заявити про те, що багато років тому режисер до неї чіплявся і в чомусь перейшов межу.

Сосєдов вважає, що в такому випадку краще вже мовчати і бути вдячними за те, що цей режисер взагалі їх знімав. Нічого поганого в таких історіях, як і в оповіданні Ані Лорак, він не бачить. Якщо наважилась на подібну відвертість, то це її справа, впевнений музичний критик, інша б можливо промовчала.

Ані Лорак заявила, що Костянтин Меладзе схиляв її до інтиму, фото: факти

Адже в шоу-бізнесі завжди хтось когось протегує. Однак якщо немає особливих умінь і покровителя у вигляді якогось впливового дядька буде важко знайти, зазначив Сосєдов. Тим паче, що тільки завдяки таланту рідко вдається пробитися і як правило, за кожним артистом стоять якісь сили і Ані Лорак не є винятком.

І це Сосєдов вважає нормальним у світі конкуренції.

"Це капіталізм, а не радянська система. Тут все інакше працює", - підсумував Сергій Сосєдов.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак публічно розповіла про домагання продюсера Костянтина Меладзе.

Також наш портал повідомляв, що Позитив вперше публічно розповів про розлучення з дружиною.

Нагадуємо, що Ані Лорак чесно розповіла про роман з відомим спортсменом.