Співачка Тіна Кароль ошелешила шанувальників своєю заявою про відхід з шоу "Голос країни".

Зробила це артистка днями, після того, як ведучі проекту оголосили ім'я його переможця, яким, до слова, став учасник команди української співачки Наді Дорофєєвої - Сергій Лазановський. За словами Кароль, що це був "крайній" сезон з її участю, повідомляє "ТСН".


Також артистка подякувала всім причетних до цього шоу, з якими працювала всі ті 8 сезонів, що сиділа в тренерському кріслі. Зрозуміло, ведучий шоу Юрій Горбунов зробив спробу умовити Кароль залишитися в проекті, музою якого вона, за його словами, є. Однак у відповідь на це артистка заявила, що хоче поступитися кріслом тренера фронтвумен групи The Hardkiss Юлії Саніної.

Правда поки невідомо, чи погодиться це зробити Саніна. Власне, залишається загадкою для багатьох і причина відходу Кароль з шоу "Голос країни", в якому її так любили і поважали. Можливо справа у великій зайнятості артистки, адже останнім часом вона багато присвячує часу написанню нових пісень і зйомкам кліпів до них.


Не виключено, що причина може ховатися і в чомусь іншому, про що сама Тіна говорити не хоче. У будь-якому випадку Кароль буде не вистачати новим учасникам, оскільки в попередніх сезонах багато хто хотів потрапити саме до неї в команду. Це не дивно, адже п'ять разів підопічні артистки перемагали на вокальному шоу.

Артистка завжди була дуже уважна до кожного члена своєї команди і вміла знайти підхід до них, що і сприяло розкриттю їх таланту і як наслідок їх перемозі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль попрощалася з фанатами, здивувавши своїм рішенням піти.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль показала свою маленьку племінницю і викликала розчулення у фанатів.

Нагадуємо, що Слава Камінська розповіла про свої згубні залежності.