У школі №22 міста Одеса стався кричущий інцидент. У мережі Інтернет виявилося відео, на якому видно, як восьмикласник розпилив в обличчя своєї вчительки сльозогінний газ.

Відеозапис тут же став вірусним та облетів місцеві пабліки і соцмережі.

На ньому видно, що жінка стояла біля підлітка, який сидів за партою, і знімала його на свій смартфон. Чути, що діалог був побудований на на мирній ноті: "Ти ще заріж мене, убий", - кричала вона.

Восьмикласник недовго думаючи, дістав газовий балончик і розпилив газ прямо в обличчя вчителю.

Інцидент вдалося зняти однокласникам хлопчака.

В результаті цього викладачка отримала хімічний опік очей.

Причини конфлікту між вчителькою і школярем на даний час достовірно не відомі.

Нагадаємо, що раніше мережу обурив співробітник Офісу президента, якого звинуватили в жорстокому поводженні з 12-річною дівчинкою.

Повідомляється, що 16 квітня, на одній зі столичних дитячих майданчиків закритій території житлового комплексу глава департаменту з питань гуманітарної політики при Офісі президента України Олександр Гонтарук застосував фізичну силу до 12-річної дитини.

Про це стало відомо зі слів матері, яка розповіла про інцидент на своїй сторінці в соціальній мережі. Жінка написала, що політик схопив її дитину за капюшон, тягав її по всьому дитячому майданчику і кричав матом. Після цього дівчинка боїться виходити на вулицю і залишатися вдома одна теж боїться.

За словами матері постраждалої політику не сподобалося те, як діти грали на дитячому майданчику і тому він вирішив застосувати силу до дитини. На місце події тут же викликали поліцію.

Сам же Гонтарук сказав, що ця 12-річна дівчинка била його 8-річну дитину, тому таким чином він вирішив заступитися.

Відзначимо, що дане відео вже було видалено з Facebook.

Раніше Hyser писав про те, що українським школярам готують сюрприз.

Також Hyser повідомляв, що Верховна Рада звільнила школярів від підсумкової атестації.

Нагадаємо, що у зв'язку з з посиленням карантинних обмежень у Києві припинили приймати документи дітей у перші класи.