25 квітня відомий російський дизайнер Ігор Гуляєв відзнач своє 52-річчя. На свято він запросив багато знаменитостей, в їх числі була і популярна співачка Лоліта Мілявська. Артистка вразила користувачів мережі молодим зовнішнім виглядом.

Фотографії з урочистості опублікувала продюсер Тетяна Тур і сам Ігор Гуляєв на особистих сторінках в Instagram.

На дні народженні побували також такі знаменитості: співачка Валерія з чоловіком, продюсером Йосипом Пригожиним, гуморист Максим Галкін зі співачкою Аллою Пугачовою та співачка Слава (Анастасія Сланевська).

Звичайно ж, знаменитості, які прийшли на свято до іменитого кутюр'є, одяглися стильно.

Особливо користувачам мережі сподобався образ Лоліти Мілявської. Артистка помітно схудла і тепер дозволяє собі будь-які наряди. Для заходу співачка вибрала молодіжний стиль.

На Лоліті був чорний спортивний костюм вільного крою з колекції одягу Насті Івлєєвої в колаборації з Barbie. Зачіска була коротка. Образ доповнювали масивні сережки-кільця.

Шанувальники відзначили, що за останній час Лоліта неймовірно змінилася. Більшість писали, що розлучення з молодим чоловіком-альфонсом Дмитром Івановим пішло їй на користь.

Також користувачі мережі прийшли в захват від відео і коментарів Лоліти.

Раніше "Нyser" писав про те, що Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом.

Також наш портал повідомляв, Лоліта Мілявська записала тривожне відеозвернення, в якому висловила своє невдоволення, що відбувається в Росії.

Нагадуємо, Лоліта Мілявська поділилася зі своїми шанувальниками кумедним відео, на якому вона осідлала Бика.