"Поп-король" російської естради Філіп Кіркоров привчив шанувальників своєї творчості до неймовірно ефектних образів і яскравими концертними видовищами. З роками він навчився перетворювати в шоу навіть банальний вихід у світ.

А в одній з нових публікацій в соцмережі артист з радістю повідомив шанувальникам свого таланту, що днями піднесе черговий музичний сюрприз. На цей раз екс-чоловік Алли Пугачової вибрав собі в "напарниці" ексцентричну любительку латексних нарядів - MARUV (Анну Корсун).

Філіп Кіркоров опублікував у мікроблозі фрагмент нової відероботи, створений разом з молодою колегою по шоу-бізнесовому цеху. Інтриги додало те, в кадрі Виконавець позував в інвалідному візку, а роль медсестри, цілком очікувано, дісталася MARUV.

Примітно, що прем'єру дуетної пісні Філіп Бедросович запланував на 30 квітня – день, коли йому виповниться 53 роки. "Забрала в свої мережі" 🚨 🕸 💉
30.04.2021 несподіваний музичний поворот 💊" - зазначив шоумен. Співачка, яку він назвав "підступною і найсексуальнішою", також розмістила схожий пост.

Варто відзначити, що інтернет-користувачі до цієї новини поставилися неоднозначно: одні - зраділи, інші - припустили, що артисти ризикують "пробити дно".

Не секрет, що кілька останніх років, артист випускає оригінальні хіти, які з легкістю підкорюють музичні чарти. І разом з тим, деякі з них викликають обурені реакції аудиторії, наприклад, як вийшло з кліпом "Ібіца".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють наслідки численних операцій Лариси Доліної.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники прийшли в захват від архівного фото Ігоря Ніколаєва.

Нагадуємо, що Наташа Корольова була помічена в оригінальній компанії за дивним заняттям.