Співачка Наташа Корольова в черговий раз здивувала користувачів соцмереж яскравим чином. Артистка з величезним задоволенням демонструє знання сучасних модних трендів і намагається приміряти їх на себе.

Так, на одному з недавніх фото дружина стриптизера Тарзана постала в кадрі в яскраво-зеленому об'ємному костюмі, поверх якого одягла куртку-косуху чорного кольору.

Для максимальної ефектності образу виконавиця зробила оригінальну зачіску-коси з плетеними в них кольоровими пасмами. Як доповнення-виразний макіяж і вираз Вселенського щастя на обличчі. У підписі до фото сама зірка зізналася, що відчуває себе «просто добре».

У коментарях до публікації фоловери обсипали Наташу Королеву компліментами і відзначили, що вона виглядає дуже стильно. Але не обійшлося і без критичних зауважень:

Також гості сторінки не забули нагадати їй про недавній скандал, пов'язаний з інтрижкою між її чоловіком і починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Восени минулого року шоу-бізнесове співтовариство "підірвала" новина про те, що Тарзан завів молоду коханку.

Потім в Мережу потрапило відео їх любовних утіх. Але через деякий час танцівник рішуче заявив про те, що став жертвою підступної змови і не планував зраджувати коханій дружині.

Що стосується Наташі Корольової, то вона відреагувала на ці події порівняно спокійно. І лише у відвертому інтерв'ю Ксенії Собчак зізналася, що не виправдовує велелюбного невірного чоловіка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Глушко похвалився талантом художника і викликав захват у соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова нарвалася на критику хейтерів через надто відвертий образ.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють ганьбу Наташі Корольової через дивне відео з сином.