Старша дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна звернулася до передплатників свого мікроблогу зі словами подяки. Дівчина розповіла про те, чому для дуже важлива увага інтернет-аудиторії.

За сторінкою Анни Заворотнюк в Instagram стежать 200 тисяч фоловерів, які з цікавістю спостерігають за всім, чим вона ділиться. У тому числі, в надії отримати хоч які-небудь відомості про стан здоров'я її іменитої матері.

Як відомо, вже кілька років Анастасія Заворотнюк бореться з онкологічним захворюванням, але при цьому деталі її лікування і те, де вона знаходиться на даний момент – невідомі.

Що стосується дочки зірки комедійного ситкому "Моя прекрасна няня", то вона воліє ділитися б'юті-порадами, ефектними звітами про фотосесії та іншою особистою інформацією.

Одного разу користувачі соцмереж звинуватили Анну в тому, що замість того, щоб цілком присвятити себе підтримці матері, вона займається інтернет-діяльністю. На що дочка артистки пояснила, що блог став для неї своєрідною віддушиною. Він допомагає їй остаточно не втратити позитивне мислення і частково відволікатися від проблем, які переживає її сім'я.

У новому публікації Заворотнюк-молодша щиро зізналася: "Спасибі вам! 7 березня 2020 року я почала активно вести свій блог🤍 Жодного разу За весь цей час у мене не промайнуло і думки припинити займатися блогом. Все, завдяки Вашій віддачі".

У коментарях до її посту фоловери не скупилися на комліменти і похвалу:

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вийшла на зв'язок і погодилася поспілкуватися з журналістами.

Також наш портал розповів про те, що син Наташі Корольової і Сергія Глушка був помічений за неоднозначним заняттям.

Нагадуємо, що син онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк ошелешив публіку дивним рішенням.