У понеділок, 26 квітня, зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова відвідали урочистий захід - день народження близького друга, дизайнера Ігоря Гуляєва. Кутюр'є виповнилося 52 роки.

Користувачі мережі були особливо вражені зовнішнім виглядом Примадонни. 72-річна співачка виглядала молодшою, ніж її 44-річний чоловік. Фотографії опублікувала продюсер Тетяна Тур і сам Ігор Гуляєв на особистих сторінках в Instagram.

Варто відзначити, що на свято також прийшла схудла співачка Лоліта Мілявська, яка вибрала спортивний молодіжний стиль. Також був продюсер Йосип Пригожин з дружиною Валерією і співачка Слава.

Звичайно ж, увага була прикута до Алли Борисівни. Артистка накрутила волосся й одягла модне кеппі. Вона була одягнена в довгий велюровий плащик, чорну туніку вільного крою і чорні штани. Образ вийшов трохи рок-н-рольним.

Макіяж був зроблений з акцентом на очі. Алла Пугачова виглядала неймовірно молодо і стильно. Якщо не знати, то можна подумати, що Примадонна не набагато старше свого друга дизайнера.

Користувачі Мережі дуже позитивно відгукувалися про Аллу Борисівну та інших зірок на фото.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі згадали про один з найстильніших і яскравих образів співачки Алли Пугачової.

Також наш портал повідомляв, жителі села Грязь незадоволені сусідством з Пугачовою і Галкіним.

Нагадуємо, Максим Галкін похвалився перед шанувальниками успіхами в садівництві.