В мережі опублікували знімок Тіни Кароль з маленькою дівчинкою на руках.

Тіна Кароль не перестає дивувати своїх шанувальників. Вона дуже плідно працює і постійно радує новими композиціями і кліпами. Також вона бере участь у величезній кількості проектів. Але все одно найбільше шанувальників цікавить її особисте життя. Тому що після смерті її чоловіка Євгена Огіра у віці 22 років Тіна так і не була помічена у відносинах з чоловіком.

А не так давно на фан-сторінці з'явилося фото Тіни з маленькою милою дівчинкою на руках.

"Невже ми щось пропустили?» - розпереживалися шанувальники, які мріють про поповнення в майбутньому сімействі Тіни і Дана.

Але трохи пізніше все стало на свої місця, коли автори аккаунта пояснили, що на знімку — Тіна з маленькою племінницею, дочкою брата Станіслава. А разом з ними в кімнаті перебувала також і мама співачки, яка притримує доньку.

Багато шанувальників відразу ж відзначили, що Тіна просто чудово виглядає. Навіть костюм вільного крою підкреслює жіночну фігуру співачки. Свій образ вона доповнила лаконічною зачіскою і непомітним макіяжем.

"Дай Бог здоров'я❤️❤️❤️, Господі вперше стільки років ну просто диво. А що ще нового буде з Тіною. Колись. Навіть переможців перевершила", - написали шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, що не так давно всі активно обговорювали можливий роман Тіни Кароль і співака Дана Балана. Але після стало відомо про те, що це був тільки піар шоу "Голос". Хоча багато фанатів до останнього сподівалися на те, що Тіна все таки розповість про те, що вона з Даном разом. Але цього, на жаль, так і не сталося.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова разом з донькою показали провокаційні фото на пляжі.

Також писали, що чоловік Наташі Корольової знову зганьбився на фотосесії, такого ніхто не очікував від нього.

Нагадаємо, що у мережі розкритикували зовнішній вигляд Насті Каменських.