Ексцентричний шоумен і чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко в черговий раз довів передплатникам свого мікроблогу, що в його "порохівницях" як і раніше є "порох»…

Так, танцівник розмістив фото, на якому неозброєним поглядом видно, що до літа він готується грунтовно і регулярно тренується в тренажерному залі. Для максимальної ефектності кадру Тарзан вирішив позувати в нижній білизні, яку попередньо підвернув «до самого не можна».

Знімок був зроблений на тлі домашньої обстановки, а тому фоловерам вдалося не тільки перерахувати кубики на пресі 50-річного стриптизера, а й оцінити інтер'єр його заміського особняка.

Варто відзначити, що образ, в якому постав Сергій Глушко викликав масу негативних у інтернет-аудиторії. У тому числі, користувачі почали гадати, за допомогою чого він додав «обсягу» нижньої частини свого тіла. А також поцікавилися, чому незважаючи на зрілий вік, він продовжує виставляти себе напоказ в не завжди вигідному світлі.

До слова, подібні кадри в мікроблозі стриптизера миготять досить часто. Сам він переконаний, що робота над своїм тілом також частково є мистецтвом. Крім того, Сергій Глушко останнім часом став демонструвати ще й художній талант, показуючи картини, написані власноруч.

На думку фанатів, у чоловіка Наташі Корольової явно є художній талант і настійно рекомендують йому не припиняти його розвиток.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова кардинально змінила імідж і нарвалася на критику в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Ніколаєв зворушив шанувальників милими кадрами за участю своєї молодшої дочки.

Нагадуємо, що Наташа Корольова позувала в купальнику і здивувала фанатів зовнішніми "метаморфозами".