Дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк Ганна підкорила підписників у соцмережі стильним чином. Але при цьому деяких фоловерів збентежила надмірна худорба Заворотнюк-молодшої…

Як відомо, її зіркова мати вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням, але сама Анна намагається максимально уникати цієї болючої для себе теми під час спілкування на інтернет-просторах. Більше часу вона присвячує розповідям про цікаві моменти її життя, а також кулінарних, спортивних або гардеробних уподобаннях.

Так, днями Анна Заворотнюк присвятила день шопінгу і не забула похвалитися обновками в Instagram. Дочка зірки серіалу "Моя прекрасна няня " приміряла масу яскравих і жіночних нарядів. У числі яких був і оригінальний подовжений піджак рожевого кольору.

У підписі до кадрів спадкоємиця артистки зізналася, що з настанням весни її настрій поступово поліпшується: "Я тільки починаю відтавати від минулої зими ️ ️ не дивлячись на те, що я народилася в холодну пору року, тепле сонечко мені однозначно більше до душі🌞".

Потім дочка Анастасії Завортнюк влаштувала фотосесію в нових речах, але крім компліментів отримала і критичні зауваження від тих, кому вона здалася занадто стрункою.

Варто відзначити, що сама Анна негативно ставиться до подібного роду коментарів і щиро не розуміє, чому незнайомі люди дозволяють собі бути настільки нетактовними і давати оцінки чужої зовнішності.

За її словами, вона не обмежує себе в харчуванні і любить солодкість, але на генетичному рівні не має схильності до повноти і зайвої ваги. Крім того, вона займається йогою, що також допомагає тримати себе у формі.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Анастасії Заворотнюк налякав користувачів соцмереж похмурим посланням.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" дала згоду на інтерв'ю.

Нагадуємо, що Сергій Жигунов одружився з коханою, дуже схожою на Анастасію Заворотнюк.