Падчерка популярного українського музиканта Олексія Потапенка та продюсера Ірини Горової Наталія похвалилася передплатникам свого мікроблогу оригінальними кадрами. Дівчина поділилася секретом правильного початку дня і не забула похвалитися оригінальним почуттям стилю.

Так, на сторінці Наталії Горової в соціальній мережі Instagram з'явився пост з філософствуваннями на тему вдалого ранку. Вона зазначила, що якщо почати день з певних ранкових ритуалів, то день обов'язково буде вдалим.

Наприклад, потрібно заправити ліжко, випити склянку води і 5-10 хвилин помедитувати. Після чого, Горова-молодша рекомендує зайнятися йогою або розтяжкою. Не зайвим, на її думку буде і читання цікавої книги перед смачним і корисним сніданком. Крім того, важливо грамотно спланувати свій день і розподілити плани.

Що стосується фотоілюстрацій до свого послання, то дочка Потапа поділилася кадрами атмосферної фотосесії на тлі чорного шкіряного дивана і... килима. Вона позувала в чорному подовженому піджаку і масивних черевиках. Волосся-розпущене з вплетеними рожевими пасмами, на обличчі-виразний макіяж з акцентом на губи.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти і похвалу на адресу білявої красуні:

До слова, з приводу думки оточуючих про себе Наталя недавно висловилася досить дотепно: "Чому люди можуть псувати мені відносини і нерви, а я їм ні 😇 (хоча ні, нерви звичайно ж можу 😂) звідки ця доброта в мені, адже вона в наш час взагалі не цінна️️".

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак відверто розповіла про роман з відомим українським футболістом.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють опухле обличчя Ігоря Ніколаєва на одному з нових фото в мережі.

Нагадуємо, що Андрій Данилко був помічений за непристойним заняттям, чим дуже здивував шанувальників.