Улюблений мільйонами українців музикант і продюсер Андрій Данилко опублікував на сторінці свого мікроблогу чергове «фотодоказ» того, що його образи копіюються представниками Світового шоу-бізнесу.

Так, сценічний "батько" ексцентричної провідниці Вєрки Сердючки розмістив в Instagram колаж, на якому порівняв свої наряди і одяг, в якій з'являвся на публіці співак Гаррі Стайлс.

На одному фото, яким поділився Андрій Данилко, він позував у сценічному образі фатальної дами в розкішних хутрах і з яскраво-червоною квіткою на голові. Потім артист показав, учасника групи One Direction в дуже схожому вбранні.

Крім того, український шоу-бізнесовий діяч показав ще одне поєднання, яке «запозичив у нього Британський колега по естрадному цеху. У кадрі Вєрка Сердючка була відображена в контрастному костюмі,» родзинкою " якого можна назвати кольорове боа.

У коментарях до посту фоловери Андрія Данилка відзначили його уважність до деталей і оригінальне почуття гумору:

До слова, близько тижня тому суддя проекту «Х-фактор» опинився в епіцентрі скандалу через чутки, що поширюються про нього в росЗМІ.

Йдеться про те, що слова його продюсера Юрія Нікітіна були невірно трактовані деякими представниками мас-медіа, і в підсумку в мережі з'явилася інформація про його серйозне і навіть смертельне захворювання. Але через деякий час ці відомості були спростовані самим артистом.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Андрія Данилка прокоментували чутки про його серйозну хворобу.

Також наш портал розповів про те, що мережу підірвало архівне фото Вєрки Сердючки.

Нагадуємо, що " мама" Вєрки Сердючки влаштувала запальне шоу в центрі Києва.