У мережі обговорюють нові пляжні знімки співачки Олі Полякової з донькою.

Артистка зараз разом з сім'єю насолоджується відпусткою в Туреччині, але час для соцмереж у неї знаходиться і там. Так, Полякова розповідає у своєму блозі в Instagram про життя в "карантинному" готелі, а також показує, як вміє веселитися зі своїми дочками.

Оля Полякова і її дочка показали міні-купальники на пляжі, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Наприклад, нещодавно Оля організувала нове "змагання "зі старшою спадкоємицею Машею під назвою "битва купальників". Власне і на нових фото Полякова з Марією постали в купальниках, при чому однакового фасону.

Зокрема, мова йде про відвертий злитий купальник, який відмінно підкреслив апетитні форми Олі Полякової. Але нічим не гірше в ньому виглядає і 16-річна Маша, яка, судячи з усього, не збирається поступатися в красі своїй зірковій мамі. Так, вона, як і Оля, з'явилася перед камерою в чорному злитому купальнику, блиснувши своєю фігурою.


Однак користувачі відреагували неоднозначно на такі відверті фото матері з донькою. Комусь не сподобався кадр з їх поцілунком, а деякі розкритикували фігуру Марії, зазначивши, що Оля Полякова виглядає краще своєї дочки.

Проте були і ті, кому сподобалися представлені кадри і відносини Полякової з дочкою.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похвалилася засмагою, кричачи від задоволення.

Також наш портал повідомляв, що MARUV напідпитку переплутала стрип-клуб з дитячим майданчиком, накоївши справ.

Нагадуємо, що Ані Лорак похвалилася карколомною фігурою на пляжі.