У мережі на продаж виставили сильно пошкоджений KIA Carnival з нульовим пробігом

Щодня по всьому світу відбувається величезна кількість дорожньо-транспортних пригод, однак мало хто з автолюбителів настільки невдачливий, щоб серйозно розбити машину майже відразу після покупки. Подібний невдачливий автомобіль показав інформаційний портал "ТСН".

Повідомляється, що в Індії чоловік придбав в автосалоні новий мінівен KIA Carnival, проте в цілості до будинку довезти його не зміг. В кінцевому рахунку машина отримала ззаду сильний удар в результаті чого задня частина автомобіля сильно деформувалася, а заднє скло розбилося. Примітно, що салон машини зовсім не пошкодився, та й сам по собі KIA Carnival повністю на ходу.

Таким чином, у власника на руках виявився сильно розбитий, але практично НОВИЙ, з пробігом всього в 1617 кілометрів (1005 миль), автомобіль. Мабуть, власник визнав ремонт автомобіля занадто дорогим і непрактичним рішенням, так що він виставив його на популярному автомобільному аукціоні IAAI. Варто відзначити, що для того, щоб відновити зовнішній вигляд машини, необхідно витратити близько 18 тисяч доларів.

З урахуванням того, наскільки дорого обійдеться ремонт кузова автомобіля, купувати його на аукціоні, швидше за все, будуть з метою розбору на деталі для ремонту інших машин, а не для відновлення і перепродажу.

Варто відзначити, що виставляти подібні машини на аукціони — досить поширена практика за кордоном, і на ньому можна знаходити піддаються відновленню машини, чим іноді користуються автолюбителі з СНД.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали дуже дорогий і цікавий автомобіль, що вражає розкішшю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Міністерстві фінансів попередили українських автолюбителів про новий податок.

Також "Hyser" писав, що італійський автовиробник Fiat представив нову модель з незвичайним екстер'єром.