Нещодавно в Лос-Анджелесі, США, почалася 93-тя церемонія вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар". Червоною доріжкою вже пройшлася 54-річна американська актриса Холлі Беррі. Однак її зовнішній вигляд дещо збентежив фанатів.

Актриса з'явилася перед камерами в легкій романтичній сукні-бюстьє лілового відтінку, яка підкреслила пишні груди знаменитості. Зону декольте вона залишила без прикрас.

Особливу увагу привернула нова оригінальна зачіска - боб-каре з коротким чубчиком.

Макіяж був натуральний, ледь помітний. До слова, сукня від Dolce & Gabbana.

Холлі Беррі на Оскарі 2021 року. Фото: instagram.com/spletnik_ru/

Варто відзначити, що Холлі Беррі анонсувала свою зміну іміджу. Перед церемонією актриса показала в Instagram волосся на підлозі.

Відомо, що Холлі Беррі не є номінантом премії Оскар у 2021 році. Однак актриса стала запрошеною гостею і на прохання американської Кіноакадемії вручить золоту статуетку в одній з номінацій.

Більшість користувачів мережі розкритикували новий образ актриси. Багатьом здалося, що Холлі Беррі вибрала якусь невдалу перуку. Сукню артистки також забракували.

Деякі юзери писали, що побачивши фото, подумали, що це архівний кадр актриси Любові Поліщук. Інші користувачі Мережі говорили, що унікальна Холлі перетворила себе в бляклу версію Вікторії Бекхем.

Шанувальники ж підтримали улюблену актрису, зазначивши, що яскраве плаття надало образу Холлі Беррі романтичності, граціозності й легкості. А нова зачіска її нітрохи не псує.

Раніше "Нyser" писав про те, що Демі Мур понівечила обличчя невдалою пластикою.

Також наш портал повідомляв, Дженніфер Лопес повністю оголилася перед камерами.

Нагадуємо, зірка "Величного століття" повністю змінила імідж і позувала в прозорому вбранні.