Напівгола MARUV влаштувала танці на дитячому майданчику

Відома українська виконавиця Анна Корсун, яка виступає під псевдонімом MARUV влаштувала спекотні танці на дитячому майданчику. Зірка станцювала лезгинку в компанії своїх напівголих подружок з підтанцьовки в сценічних костюмах в стилі БДСМ. Шанувальники витівку співачки не оцінили і на її адресу посипався шквал критики. Відповідне відео артистка опублікувала на своїй сторінці в instagram.
Так, на відео чотири дівчини в чорних напівпрозорих боді, панчохах-сітках, ременях та інших атрибутах даного стилю, в числі яких і MARUV, веселяться в дитячій кімнаті, попередньо перекинувши по стаканчику. Найпікантніші частини тіла дівчат прикриті лише невеликим клаптиком темної тканини.

"Коли відпрацювали лаве і погнали на тусе", - підписала ролик MARUV.
Примітно, що співачка відривалася під свій новий трек "Call911", який вийшов кількома днями раніше. Швидше за все дане відео призначалося як промо для цього треку. Однак шанувальники зовсім не оцінили ентузіазм співачки аж до того, що почали відписуватися від неї в instagram.
"Дівчата, звідки вас випустили?", "Марув, дівчатка, перебір) я люблю ваші образи, що викликають розкуті танці, тому що це сміливо, вміло, красиво, не пішло. А тут не вписується", "Все прикольно. Але на дитячому майданчику перебір. До побачення","Пипець, жодної поваги до людей і пристойності"," надто пішло і вульгарно виглядає"," світ з розуму сходить", "У всьому повинна бути грань, або повагу...хоча як артист цікава, але втрачає самовладання", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що MARUV показала запальний танець сідниць майже без одягу.

Також наш портал інформував, що дочка Олі Полякової показала відверті фото з пляжу.

Нагадаємо, що чоловік Насті Каменських, Потап злив в мережу відверте фото Наді Дорофєєвої в спокусливому купальнику.