Популярна співачка Ані Лорак відкрила завісу свого особистого життя і розповіла про роман з відомим українським футболістом, а нині тренером угорського "Ференцвароша" Сергієм Ребровим. Такої відвертості від зірки не очікували.

Так Ані Лорак погодилася на участь в одній з російських програм, де розповіла багато про своє минуле.

За словами знаменитості, коли вона розлучилася зі своїм першим чоловіком і продюсером Юрієм Фалесою, вона знову закохалася, але любов виявилася нещасною. Новий чоловік грав на почуттях юної дівчини.

Однак, завдяки невдалому роману у творчості Ані Лорак з'явилися дві пісні, які стали хітами.

"Після розставання з Юрієм Фалесою я пережила нещасну любов і почала писати свої пісні. Я знову закохалася не в того, в кого треба. Людина грала зі мною, всіляко надавала знаки уваги. І коли я розкрилася йому емоційно, він став мною маніпулювати. Йому і була присвячена пісня "Розкажи"", — зізналася співачка.

Ані Лорак уточнила, що цим чоловіком був Сергій Ребров. Тоді, за словами зірки, чоловік не знав, чого хотів від життя.

"Так, мова про Сергія Реброва, який свого часу грав за збірну України. Кажуть, що найпідступніші — це жінки, але мені здається, що це чоловіки, які не знають, чого вони хочуть від життя", - заявила Ані Лорак.

Також виконавиця розповіла, як вона познайомилася з футболістом і як зав'язалися їхні стосунки. За словами співачки, знайомство відбулося в Лондоні на вечірці, яка відбулася після музичного фестивалю.

Кароліна підкреслила, що футболіст був буквально одержимий нею і шукав через знайомих її контакти, номер телефону. Він випрошував зустрічі та побачення. А коли домігся розташування дівчини, то відносини зайшли в глухий кут.

"Як воно все буває - просто погляд, спілкування і якась зацікавленість один одним. На цьому і повинно було все закінчитися, але людина шукала шляхи, номери телефонів і так далі. Коли чоловік одержимий - він всього домагається. А коли він домігся бажаного, він не знав, що з цим робити", — повідала свою історію артистка.

За словами співачки, вони розлучилися, оскільки її не влаштовувала роль дівчини для зустрічей. Сергій Ребров пропонував співачці стати коханкою, а до серйозних стосунків готовий не був.

Попри сильну закоханість, Ані Лорак знайшла в собі сили обірвати всі зв'язки зі спортсменом. Розраду і порятунок вона знайшла у творчості. Пізніше народилася пісня "Мрій про мене".

"Він пропонував мені роль коханки, до якої я не була готова. Тому ось так все і сталося. Почуття померли на рівні зародка. Я зрозуміла, що це не мій шлях і далі нічого не сталося. У якийсь момент, коли я це все зрозуміла, я сказала "Ні, так не буде!",- зізналася Ані Лорак.

Раніше "Нyser" писав про те, що фотограф показав, чим займається Ані Лорак в міні-купальнику.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак показалася без ретуші та фотошопу.

Нагадуємо, Ані Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком, зробленим у ванній кімнаті.