Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) разом з мамою і співачкою Вірою Брежнєвою стали ведучими одного з випусків ювілейного сезону "Орла і решки". Шоу вийшло неймовірно смішним. Особливо глядачам запам'ятався момент, коли Сердючка вирішила попідглядати за нудистами.

Відео розмістили на Youtube-каналі шоу "Орел і Решка".

Відомо, що зірки вирушили до столиці Барселони Каталонії. Вєрці Сердючці і її мамі дісталася золота карта, якою вони скористалися по повній.

Парочка вирішила покататися на яхті й випити трохи дорогого шампанського. І в один з моментів їх яхта виявилася недалеко від пляжу Мар Белла, де відпочивали нудисти. Благо, у Вєрки Сердючки під рукою опинився бінокль.

Артистка почала розглядати цікаві види пляжу і коментувати побачене.

"Взагалі в Іспанії понад 500 нудистських пляжів. Офіційно. Просто... Топлес - це взагалі, "як за здрасьте". Ніхто не штрафує. Ходять всі, сім'ями. Батько, мати, син. І пішли, значить, без трусів", - розповіла Вєрка Сердючка своїй мамі.

Мамі Вєрки теж захотілося трішечки подивитися. Вона намагалася вирвати у дочки бінокль, але та заявила, що мамі вже таке дивитися не треба.

Мама Сердючки поцікавилася, що ж потрібно брати з собою, якщо йдеш на нудистський пляж. Це питання вразило Вєрку Сердючку.

"От ви самі подумайте, що беруть з собою на нудистський пляж. Якщо люди купаються голі. Що брати треба?", — запитала артистка у мами.

"Так, а маска", — впевнено сказала мама.

"Обов'язково", — з іронією відповіла Сердючка.

Дивитися з 22 хвилини:

Раніше "Нyser" писав про те, що Віра Брежнєва розповіла про зустрічі з Андрієм Данилком.

Також наш портал повідомляв, Володимир Остапчук поділився з шанувальниками архівним відео, на якому Вєрка Сердючка на веселі.

Нагадуємо, у мережі розсекретили сім'ю "мами" Вєрки Сердючки.