Тіна Кароль оголосила своїм фанатам, що не збирається бути наставником в 12 сезоні шоу "Голос".

Тіна Кароль засмутила фанатів новиною про те, що вона більше не братиме участь у проекті "Голос" в якості наставника. Нагадаємо, що незабаром почнеться 12 випуск.

Про це артистка повідомила під час прямого ефіру "Голосу". Відзначимо, що знаменитість була в тренерському кріслі шоу рекордна кількість сезонів – вісім. Багато конкурсантів хотіли потрапити саме до неї в команду. Тому що вона дуже уважно ставилася до кожного учасника. Вона вміла підібрати ті пісні, які захоплювали увагу глядачів.

"Це мій крайній сезон. Я дуже вдячна "Голосу країни" і всім, хто довіряв свою долю команді Тіни Кароль. Я люблю кожного, хто взагалі торкався цього проекту і всіх, хто був на бекстейджі. Це велика робота", - сказала Кароль.

Своє місце вона запропонувала зайняти співачці Юлії Саніній. Але поки залишається загадкою, чи погодиться співачка на таку привабливу пропозицію.

Нагадаємо, що не так давно Юлія Саніна і Тіна Кароль записали спільну пісню, яка відразу ж зайняла верхні рядки у всіх чартах. Вона отримала назву"Вільна".

Поки Тіна не розкривала своїх планів, чим вона буде займатися далі. Адже вона і так багато працює і постійно записує нові пісні і кліпи до них. Також вона бере участь у багатьох програмах в якості ведучої та учасника.

Крім цього Тіна створює свій продукт-одяг і варто сказати, що у неї це просто відмінно виходить. Вся колекція розкуповується буквально за лічені дні. Адже фанати її дуже люблять і буквально обожнюють, називаючи королевою української сцени.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін показав раніше не опубліковане фото своєї дочки.

Також писали, що дочка Олі Полякової знову шокувала шанувальників відвертими фото з пляжу, дівчинка росте.

Нагадаємо, що Слава Камінська розповіла про свої пагуюбні залежності.