Знаменитий російський телеведучий і шоумен Максим Галкін зворушив мережу милим фото з сімейного архіву. Зірковий батько привітав свою спадкоємицю Єлизавету з Міжнародним днем дочки.

Максим Галкін розмістив на сторінці в Instagram кадр, зроблений в 2014 році. На знімку піврічна Ліза позувала в стильній сукні бежевого кольору. Гості сторінки артиста прокоментували публікацію компліментами і позитивними відгуками:

Не секрет, що діти в сім'ї Максима Галкіна і Примадонни російської естради Алли Пугачової з'явилися завдяки послугам сурогатної матері. Народження спадкоємців також трималося в секреті, оскільки імениті батьки не хотіли привертати увагу громадськості до такої важливої події в їхньому житті.

Час від часу в мережі з новою силою поновлюються обговорення особистого життя шоумена і співачки. Різниця у віці між ними становить близько 30 років, а тому злостивцям складно повірити в щирість їхніх почуттів. Втім, ні Максиму Галкіну, ні його законній дружині немає ніякого діла до припущень і припущень хейтерів.

Із завидною періодичністю в шоу-бізнесовому закуліссі з'являється інформація про те, що Алла Пугачова і її чоловік находястся на межі розриву або навіть офіційного розлучення. Але Максим Галкін одного разу відповідаючи на питання росЗМІ, назвав подібні новини "маячнею" і пояснив, що між ними панує ідилія і взаєморозуміння.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють зовнішній вигляд Максима Галкіна на знімках Алли Пугачової.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова зганьбилася перед шанувальниками черговим відео з сином.

Нагадуємо, що екс-прислуга Філіпа Кіркорова розкрила цікаві факти про кулінарні пристрасті поп-короля.