Популярна телеведуча і зірковий "детектив" російської версії шоу "Маска" Регіна Тодоренко похвалилася шанувальникам новим іміджем. Зірка постала в кадрі в оригінальному вбранні і з не менш оригінальним макіяжем.

Дружина музиканта Влада Топалова приміряла на себе образ спекотної іспанки, і, на думку фоловерів, виглядала дуже гармонійно. Втім, стилістичні експерименти Регіни Тодоренко припали до душі далеко не всім передплатникам її мікроблогу.

Приблизно таку ж реакцію викликала рослинність на її обличчі, старанно приклеєна стилістами проекту "Маска" в попередньому випуску:

Не секрет, що останнім часом зірка ТБ часто дивує публіку зовнішніми перетвореннями. Наприклад, в грудні минулого року вона пофарбувала волосся в рожевий колір.

А через деякий час, відправившись в Дубай, вона зважилася позбутися від своєї довгої шевелюри і знову змінила колір волосся.

Регіна Тодоренко відноситься до категорії знаменитостей, які часто відверто розмовляють з публікою на Відверті теми. Час від часу її висловлювання провокують скандали в мережі, але артистка вміло знаходить вихід з найскладніших ситуацій.

Її постійно підтримує її чоловік Влад Топалов, який з готовністю відбиває хейтерські нападки на адресу коханої.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак розбурхала соцмережі відвертою розповіддю про стосунки з Костянтином Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович здивувала фанатів розмірами своєї "жіночої гордості".

Нагадуємо, що Лариса Доліна здивувала публіку раптовим перетворенням і наслідками численних пластичних операцій.