Нещодавно популярна російська актриса Христина Асмус відзначила своє 33-річчя. Вечірка з нагоди такої знаменної дати була організована з розмахом і іменинниця блищала перед гостями в розкішній сукні червоного кольору.

Через деякий час Христина Асмус почала виставляти в соцмережі Фотозвіти зі святкового заходу і зізналася, що все пройшло на вищому рівнем. І це незважаючи на те, що деякі моменти пішли не за планом і їй, наприклад, довелося в авральному режимі вибирати наряд для свята.

А в одній з нових публікацій в соцмережі Христина Асмус розповіла про те, які подарунки отримала від друзів і наскільки виявилася здивована їх креативності. А все тому, що екс-дружина Гаріка Харламова була переконана, що асоціюється у людей зі свого оточення з образом ідеальної «матусі Варечки» і непохитною скромниці: "я просто багато років думала, що у мене образ милої нудної матусі-Варечки, а тут он воно що😂 😂 😂".

Але за фактом з'ясувалося, що знайомі бачать в ній фатальну розпусну спокусницю: "на День народження мені подарували фалоімітатор😂 🙈, батіг, свічки у формі оголеного жіночого і чоловічого тіла, платівку Мадонни «Еротика» і мастило😂 😂 😂".

У коментарях до посту фоловери оцінили почуття гумору зірки фільму "Текст": до слова, одним з перших одкровення Христини Асмус прокоментував екс-чоловік Ксенії Собчак і актор Максим Віторган:

Знайшлися серед гостей аккаунта артистки і ті, хто з розчаруванням відзначив її негативні зміни в її поведінці на публіці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом і розповіла про важливу подію.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу змінилася до невпізнання і помітно набрала у вазі.

Нагадуємо, що Гарік Харламов показав, як змінився після розлучення з Христиною Асмус.